doctor dejeu portofoliu

Doctordejeu.ro, proiectul gândit de doctorii Dănuț și Viorel Dejeu, este un exemplu de excelență în domeniul medical, care combină cunoștințele de specialitate cu dorința de a oferi pacienților servicii medicale de cea mai bună calitate.

Influențat de experiența îndelungată a doctorilor Dejeu în domeniul medical, proiectul doctordejeu.ro încorporează această expertiză și devine un portal pentru oamenii care au nevoie de servicii medicale. Abilitățile echipei noastre se reflectă în toate aspectele dezvoltării acestui proiect inovator – de la identitatea de brand până la designul și dezvoltarea website-ului personalizat. Astfel, doctordejeu.ro este un simbol al excelenței în domeniul medical și un exemplu al dedicării noastre pentru dezvoltarea unei prezențe online moderne și eficiente.

Implicarea noastră în proiectul doctordejeu.ro a inclus o serie de acțiuni strategice și bine coordonate, care au avut ca scop crearea unei identități puternice și a unei prezențe online atractive:

  1. Am efectuat o analiză detaliată a domeniului medical în care activează doctorii Dejeu, precum și a modului în care aceștia s-au poziționat din punct de vedere al serviciilor pe care le oferă. Acest proces ne-a permis să înțelegem mai bine contextul și necesitățile lor, asigurând baza pentru dezvoltarea unei strategii eficiente de brand și web design.
  2. Am realizat un audit de brand și am propus o nouă identitate de brand, care reflectă în mod fidel valorile și principiile Echipei Doctor Dejeu. Această nouă identitate de brand a fost concepută pentru a transmite în mod eficient calitatea, profesionalismul și atenția lor pentru pacienți.
  3. Pe baza noii identități de brand, am conceput și implementat un design personalizat pentru website, care combină estetica modernă cu funcționalitatea, pentru a oferi utilizatorilor o experiență online fluidă și plăcută.