Despre noi

Oamenii din spatele agenției: de la ideile în care credem, până la sprijinul pe care îl oferim

AFLĂ MAI MULTE

Despre

noi

Oamenii din spatele agenției: de la ideile în care credem, până la sprijinul pe care îl oferim

AFLĂ MAI MULTE

Promisiunea noastră

În lumea marketingului digital, tehnologia, tacticile, canalele și tool-urile evoluează continuu. Există, însă, două lucruri care rămân constante: sprijinul pe care noi îl acordăm clienților și implicarea în proiectele acestora.

Știm cu toții că afacerile sunt ca doi fulgi de zăpadă, întotdeauna diferite, niciodată cu aceleași nevoi. Soluțiile pe care ți le propunem sunt mai personalizate decât reclamele la zborul acela care te urmărește peste tot, iar transparența în analize, propuneri și decizii stă la baza modului în care vom lucra pentru a transforma ideile tale în rezultate.

Contribuim activ la succesul partenerilor noștri, investim timp, energie și creativitate pentru a ne asigura că ideile tale sunt întotdeauna implementate cu succes.

Misiune

Ne dorim să fim mereu un partener de bază în procesul de creștere al afacerilor clienților noștri. Explorăm în continuu metode și unelte noi pentru a aduce rezultate și ne dedicăm toată experiența, timpul și creativitatea pentru atingerea obiectivelor.

Viziune

Viziunea noastră este despre a fi mai mult decât o agenție de marketing. Explorăm marketingul digital în toată diversitatea lui și ne dorim să găsim soluțiile potrivite pentru toți cei care apelează la noi. Vrem să aducem rezultate pentru orice afacere, indiferent de nișă, mărime sau buget.

Valorile noastre

Angajament și dedicare

Ne asumăm responsabilitatea pentru ceea ce livrăm, cum livrăm și când livrăm. Facem tot ce ne stă în puteri pentru ca toate proiectele în care ne implicăm să aibă succesul dorit.

Inovație

Curiozitatea ne împinge să aflăm mereu lucruri noi, să experimentăm, să ne jucăm cu ideile. Doar așa putem evolua într-o lume care se mișcă rapid.

Excelență

Rezultatele sunt cartea noastră de vizită. Nu ne oprim până când toate obiectivele sunt bifate✓.

Transparență

Comunicarea transparentă este una dintre bazele pe care am crescut. Eliminăm termenii complicați de marketing și rapoartele irelevante și ne concentrăm pe ce contează cu adevărat.

Fă cunoștință cu echipa noastră

Andrei David Adacity

Andrei David

Founder

adina oancea

Adina Oancea

PPC Specialist

Andreea Mihalache

Andreea Mihalache

Designer

Diana Oprea

Diana Oprea

Copywriter

Mihai Lacatusu designer

Mihai Lacatușu

Designer

Vlad Dascaliu

Vlad Dăscăliu

Junior Web Developer

Valentin Bora web development

Valentin Bora

Full stack Developer

Lucrează cu noi

Dacă ce ai văzut mai sus te-a convins, hai să punem în aplicare totul pentru afacerea ta.