alfa park botosani

Proiect

O dezvoltare rezidențială extraordinară care cuprinde 16 case individuale, 14 case înșiruite, 16 locuințe duplex, 22 blocuri și o gamă diversificată de facilități, cum ar fi servicii comerciale și de alimentație, facilități medicale și sportive (inclusiv o sală de fitness, un teren de baschet și o piscină interioară), spații educaționale, zone verzi, parcuri, alei, spații de parcare și zone de recreere, toate integrate armonios într-un concept arhitectural unificat.

De ce ne-au ales pe noi:

Alfa Park construiește un nou mod de viață pentru locuitorii din Botoșani și este un ansamblu rezidențial unic în acea zonă prin prisma facilităților și viziunii pe termen lung. Provocarea? Să transmitem acești diferențiatori și să generăm lead-uri de înaltă calitate în volume suficiente pentru a atinge obiectivele de vânzări.

Nevoi:

  • O perspectivă proaspătă. Experiența de a spune și crea povestea care să captureze esența unui stil de viață, nu doar a unui spațiu de locuit.
  • O înțelegere a punctelor de vânzare complexe și unice ale acestui proiect vast și diversificat. Capacitatea de a ajunge și de a rezona cu o piață de nișă, care căuta mai mult decât o casă, ci o experiență de viață completă și îmbogățită.

Soluții:

Am înțeles că Alfa Park nu este doar un alt proiect imobiliar; este o viziune prin care își dorește să redefinească standardele de locuire. Pentru a răspunde provocărilor complexe ale acestui proiect, am dezvoltat și implementat o serie de soluții inovatoare și bine calibrate pentru a atinge obiectivele Alfa Park.

Ne-am adâncit în esența Alfa Park, dezvoltând conceptul lor într-o narațiune care rezona cu idealurile aspiraționale ale publicului lor țintă.

Am combinat marketingul digital și cel outdoor, am creat campanii de conștientizare captivante și am perfecționat strategia digitală pentru a măsura eficient rezultatele.

Implementarea unui sistem CRM pentru urmărirea lead-urilor și gestionarea vânzărilor ne-a asigurat că fiecare lead era un pas către construirea nu doar a unor locuințe, ci a unei comunități, a unui stil de viață, a unui nou mod de a trăi.

alfa park botosani

design materiale ansamblu rezidential