the corner dragos voda branding si web

După succesul primelelor trei proiecte, echipa The Corner a hotărât să continue alături de ADACITY pentru cel de-al patrulea capitol al dezvoltării lor – proiectul The Corner Dragoș Vodă.

Începutul unei noi etape cu The Corner Dragoș Vodă a deschis calea spre o refacere și revitalizare a brandului. Alături de echipa The Corner, ne-am concentrat eforturile asupra a două direcții esențiale:

  1. Alinierea deplină a imaginii de brand a tuturor proiectelor The Corner. Am lucrat pentru a asigura coerență și unitate în toate inițiativele lor, creând astfel o identitate unică și puternică.
  2. Pregătirea brandului pentru viitoarele provocări. Am pus bazele unei noi direcții vizuale care să ilustreze dinamismul și valorile brandului The Corner, pregătindu-l astfel pentru dezvoltările viitoare.

Una dintre etapele demersului nostru a fost crearea unui nou website, care să reflecte într-un mod clar și atractiv intregul concept al brandului. Fiecare element a fost gândit pentru a evidenția viziunea și misiunea The Corner Dragoș Vodă și pentru a facilita interacțiunea potențialilor clienți cu brandul The Corner și proiectele în dezvoltare.

Și nu ne-am oprit aici. Am realizat întreaga strategie pentru noul proiect și toate materialele de marketing necesare pentru demararea cu succes a campaniilor.