opera villas snagov mockup

Opera Villas Snagov îmbină liniștea și inspirația naturii cu luxul și eleganța unei locuințe moderne. Aici, istoria și tradiția își dau mâna cu inovația și tehnologia, într-un ansamblu rezidențial ce oferă un refugiu de aglomerația urbană și un loc de relaxare și recreere în inima naturii.

Aflându-se într-o zonă fascinantă, adiacentă lacului Snagov, Opera Villas beneficiază de o poziție privilegiată. Comunitatea de excepție, liniștea și aerul curat sunt doar câteva dintre avantajele pe care le oferă această locație.

Ansamblul rezidențial, cu un regim de înălțime P+1, cuprinde doar trei vile elegante, construite la standarde înalte, pentru a oferi intimitate și discreție locatarilor.

Dezvoltat de Dagesh Project and Construction Management, un nume de referință în domeniul construcțiilor încă din 1985, Opera Villas beneficiază de o experiență vastă și de o abordare profesională. Compania are o vastă experiență vastă în managementul proiectelor de construcție, este cunoscută pentru realizările sale de ultimă generație și pentru experiența în construcția de clădiri de mare înălțime.

Pentru Opera Villas, am implementat și rulat campanii de generare de lead-uri, cu scopul de a atrage un public țintă interesat de lux, confort și intimitate. Am reușit astfel să promovăm eficient valorile brandului și beneficiile rezidențiale oferite de acest proiect unic.