Marketing

Automation

Oferă-le clienților tăi experiențe memorabile. Vom automatiza procesele și comunicarea, ca tu să fii prezent în viața clienților, mereu la momentul potrivit, fără a depune eforturi prea mari.

AFLĂ MAI MULTE

Marketing

Automation

Oferă-le clienților tăi experiențe memorabile. Vom automatiza procesele și comunicarea, ca tu să fii prezent în viața clienților, mereu la momentul potrivit, fără a depune eforturi prea mari.

AFLĂ MAI MULTE

Ce vei obtine

cu ajutorul nostru?

Automatizarea proceselor de marketing

Automatizarea marketing-ului a aparut acum mai multi ani, insa odata cu aparitia cat mai multor tool-uri si platforme accesibile tuturor, a devenit din ce in ce mai usor de pus in practica.

In ultimul timp, tot mai multe procese sunt automatizate dar de foarte putine ori cu un plan bine stabilit care sa fie in acord cu intreaga strategie de marketing digital.

Vom pune la punct procese bine definite de automatizare, pentru a asigura potentialilor clienti materialele si raspunsurile la intrebarile pe care le pot avea, la momentul potrivit.

Chatbots

Chatbotii sunt programe construite pentru a automatiza interactiunea si conversatia cu oamenii care iti viziteaza site-ul sau conturile de social media.

Acestia pot fi programati sa raspunda in acelasi mod in care ar raspunde echipa ta, reusind astfel sa vina in ajutorul acestora atat pentru a filtra conversatiile cu adevarat importante cat si pentru a-i ajuta sa aduca potentialii clienti cat mai aproape de etapa de cumparare. Toate acestea intr-un mod automat.

 

Ce servicii de

Marketing Automation 

oferim?

Orice parte a procesului de marketing pe care o automatizam reprezinta mai mult timp in care echipa ta sa se concentreze pe lucrurile cu adevarat importante.

Vom construi un plan pentru a eficientiza intreg procesul si il vom implementa pentru a-ti aduce cele mai bune rezultate.

  • Research al pietei si nevoilor clientilor
  • Strategie, planificare si executie
  • Definirea unor metrici clari pentru masurare
  • Urmarirea campaniilor si raportarea rezultatelor
  • Optimizare constanta a proceselor automatizate
  • Construirea de chatbots pentru site-ul tau
  • Implementarea de chatbots pentru Facebook Messenger
  • Segmentarea audientei si a clientilor
  • Testarea si optimizarea interactiunilor cu audienta ta

Concentreaza-te pe lucrurile cu adevarat importante

Vom automatiza procesele care iti ocupa timp si vom face ca eforturile tale de crestere sa fie mult mai usoare